Készítsd el ezt a különleges almás-pudingos rakott kalácsot, amely tökéletesen ötvözi az édes és szaftos almák ízét a krémes pudinggal. Az elkészítése során rétegezzük az ízletes kalácsszeleteket, az almát és a vaníliás pudingot, hogy egy gazdag, ízletes


Ez a sütemény egy különleges variáció a hagyományos máglyarakásra, amelyet a családom ízlése ihletett. Mivel nálunk a tojáshabos réteg nem nyerte el a tetszést, úgy döntöttem, hogy átformálom a receptet, és a kedvenc almás-pudingos pitém alapjaira építkeztem. Az eredmény egy isteni finom, rendkívül szaftos és maradékmentő édesség lett, amely tökéletesen illik a sonkaléből készült gulyás- vagy bableves után. Ideális második fogásként, uzsonnaként, ebéd utáni desszertként, vagy akár reggelire egy gazdag cappuccino vagy tejes kávé társaságában.

Related posts